Risottopaistikkaat

Jatkan tähderuokakokeilujeni esittelyä (huomatkaa, että vanhat Privaattidosentin reseptit on nyt siirretty myös tähän blogialustaan).

Päivän resepti on yksinkertainen kuin mikä. Tässä:

Yli jäänyt risotto on helppo hyödyntää paistikastaikinana. Mausta risotto haluamallasi tavalla uuteen suuntaan, lisää kananmuna, leivo taikinasta pihvejä ja paista pannulla kullanruskeiksi. Tarjoile kivojen juttujen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: